Sortida Tarragona 2019

Participem com a convidats d’honor, amb els nostresmacers i soldats per obrir el seguici dels gegants del Passeig Torroja, apadrinant prèviament en el pla de la catedral al seu macer PAKHARU, a continuació obrim el seguici en direcció a la plaça
Corsini, on es va fer entrega d’un detall recordatori d’aquest dia tan especial, cal destacar que atès que els soldats i macers de Lilla mai surten actuar fora de la població, es va fer aquesta excepció en honor a Tarragona i Sant Magí.

Festa Major de Lilla 2018

Amb motiu de X aniversari, es va procedir a desfilar pels carrers de la vila amb les colles convidades:

  • Gegants de Montblanc,
  • Nanos de Montblanc 
  • Amics dels gegants de Montblanc

Seguidament es va procedir a la inauguració d’un monument als geganters de Lilla, per part de l’alcalde de Montblanc Sr. Pep Andreu i altres autoritats, en acabar es va celebrar un dinar, per a les colles i convidats A. Fotogràfica de Catalunya.

Festa de Sant Sebastià de Lilla 2017

Lilla – 22-01-2017

Un any més, l’Associació Gegantera ha participat a la Festa de Sant Sebastià de Lilla acompanyats pels Grallers de Lilla.

Després de la desfilada pel carrer Major, en arribar a la plaça de l’Església es van efectuar diversos balls dels Gegants i Àliga, així com també de la resta del seguici.

Tots plegats, però, es van endur la sorpresa de l’embaràs de la reina Violette, amb la qual cosa el proper estiu tindrem un hereu o pubilla.

Un cop acabats els actes a la plaça, vam gaudir del dinar amb tota la gent del poble, que va consistir en una arrossada preparada per la gran cuinera “amb totes les estrelles Michelin”, Montse Moix.

El nostre agraïment a tota la colla, grallers i tots els presents.

Fins l’any vinent!

Veure més imatges